Kulinarny Weekend w zakrzowskim Inkubatorze Kuchennym był wyjątkowo udany. Zarówno dorośli, jak i dzieci znajdowali coś dla siebie, szczególnie gdy były to własnoręcznie przygotowane smakołyki.
Zabawa dla wszystkich była znakomita. Przez dwa dni można było poznawać zasady działania Inkubatora Kuchennego, nauczyć się jak robić domowy makaron, pierogi, a następnie spróbować jak to smakuje. Dzieciom szczególnie podobał się (i smakował) makaron czekoladowy. Jak powiedziała jedna z mam: „oby mi zawsze tak dzieciaki tak jadły”. Poza poznawaniem kuchni i poczęstunkami, nie zabrakło także zabaw i animacji dla dzieci.
Zapraszamy do obejrzenia krótkiej relacji Panoramy Informacje:
About Author
You may also like
-
Policja ostrzega przed fałszywymi sprzedawcami rynien
-
Życzenia Świąteczne od Burmistrza Miasta Kalwarii Zebrzydowskiej Tadeusza Steli i Przewodniczącego Rady Miejskiej Pawła Hebdy
-
Wielki Piątek w kalwaryjskim sanktuarium
-
Życzenia Świąteczne od Marcina Brózdy – Radnego Rady Powiatu w Wadowicach
-
Życzenia od władz Powiatu Wadowickiego z okazji świąt Zmartwychwstania Pańskiego
-
Do końca nas umiłował – Misterium w Wielki Czwartek
-
Pogrzeb śp. o. Jacka Janasa w kalwaryjskim sanktuarium
-
Harcerze rajdem powitali wiosnę
-
III Kalwaryjski Jarmark Wielkanocny