Kulinarny Weekend w zakrzowskim Inkubatorze Kuchennym był wyjątkowo udany. Zarówno dorośli, jak i dzieci znajdowali coś dla siebie, szczególnie gdy były to własnoręcznie przygotowane smakołyki.
Zabawa dla wszystkich była znakomita. Przez dwa dni można było poznawać zasady działania Inkubatora Kuchennego, nauczyć się jak robić domowy makaron, pierogi, a następnie spróbować jak to smakuje. Dzieciom szczególnie podobał się (i smakował) makaron czekoladowy. Jak powiedziała jedna z mam: „oby mi zawsze tak dzieciaki tak jadły”. Poza poznawaniem kuchni i poczęstunkami, nie zabrakło także zabaw i animacji dla dzieci.
Zapraszamy do obejrzenia krótkiej relacji Panoramy Informacje:
About Author
You may also like
-
Pożar na poddaszu w Stanisławiu Dolnym
-
Zderzenie dwóch aut pod Urzędem Miasta w Kalwarii
-
Kto odpowiada za zimowe utrzymanie dróg w sezonie 2024/2025
-
„Stolarstwo na słodko”
-
Kondolencje rodzinie Ireny Sabała
-
Uroczyste otwarcie zmodernizowanego boiska „Sahara” w Kalwarii Zebrzydowskiej
-
Kalwaryjscy policjanci zatrzymali poszukiwanego mężczyznę
-
Świąteczna magia na rynku w Kalwarii Zebrzydowskiej
-
Zapraszamy na III Kalwaryjski Jarmark Bożonarodzeniowy