Kulinarny Weekend w zakrzowskim Inkubatorze Kuchennym był wyjątkowo udany. Zarówno dorośli, jak i dzieci znajdowali coś dla siebie, szczególnie gdy były to własnoręcznie przygotowane smakołyki.
Zabawa dla wszystkich była znakomita. Przez dwa dni można było poznawać zasady działania Inkubatora Kuchennego, nauczyć się jak robić domowy makaron, pierogi, a następnie spróbować jak to smakuje. Dzieciom szczególnie podobał się (i smakował) makaron czekoladowy. Jak powiedziała jedna z mam: „oby mi zawsze tak dzieciaki tak jadły”. Poza poznawaniem kuchni i poczęstunkami, nie zabrakło także zabaw i animacji dla dzieci.
Zapraszamy do obejrzenia krótkiej relacji Panoramy Informacje:
About Author
You may also like
-
W gminie Kalwaria trwają prace na niektórych odcinkach dróg
-
Projekt Tyle Światów we wrześniu znów zagości na kalwaryjskim rynku
-
Atrakcje weekendu
-
Według nieoficjalnych informacji Polskie Drużyny Dziewcząt i Chłopców zajęły 2 miejsca na Międzynarodowej Olimpiadzie CTIF we Włoszech!
-
Zapraszamy na otwarcie wystawy rzeźby Kazimierza Bliźniaka w Starym Kinie
-
Najlepsza w Polsce dziewczęca drużyna MDP z Przytkowic dotarła już do Borgo Valsugana na Międzynarodową Olimpiadę Młodzieżowych Drużyn Pożarniczych
-
Wśród łąk i lasów – warsztaty malowania na drewnie z majsterkowaniem i elementami rękodzieła
-
Fenomen szybkich i zdrowych przekąsek! Prostota i smak.
-
Warto odwiedzić Wystawę Dawnych Narzędzi Rzemiosła Kalwaryjskiego