Kulinarny Weekend w zakrzowskim Inkubatorze Kuchennym był wyjątkowo udany. Zarówno dorośli, jak i dzieci znajdowali coś dla siebie, szczególnie gdy były to własnoręcznie przygotowane smakołyki.
Zabawa dla wszystkich była znakomita. Przez dwa dni można było poznawać zasady działania Inkubatora Kuchennego, nauczyć się jak robić domowy makaron, pierogi, a następnie spróbować jak to smakuje. Dzieciom szczególnie podobał się (i smakował) makaron czekoladowy. Jak powiedziała jedna z mam: „oby mi zawsze tak dzieciaki tak jadły”. Poza poznawaniem kuchni i poczęstunkami, nie zabrakło także zabaw i animacji dla dzieci.
Zapraszamy do obejrzenia krótkiej relacji Panoramy Informacje:
About Author
You may also like
-
Jak się ubrać na rower?
-
1 maja otwiera się wypożyczalnia rowerów elektycznych w Zakrzowie
-
Teatr Integracyjny „Przygoda” zaprasza na spektakl „Calineczka” w sobotę 27 kwietnia
-
Bardzo dobry występ Kalwaryjskiego Klubu Karate Kyokushin-Kan na ogólnopolskim turnieju w Kalwarii
-
Wygląda na to, że PiS stracił władzę w Powiecie Wadowickim
-
Zapraszamy na finisaż wystawy „Naturalnie” w Starym Kinie
-
Budowniczowie katedr – ludzie średniowiecza zapraszamy na spotkanie z Krzysztofem Piekarskim
-
Rozpoczęto budowę żłobka w Kalwarii Zebrzydowskiej
-
Międzynarodowy Turniej Szermierczy RYBNIK CUP z dobrymi wynikami szpadzistów z GrassHooper