Kulinarny Weekend w zakrzowskim Inkubatorze Kuchennym był wyjątkowo udany. Zarówno dorośli, jak i dzieci znajdowali coś dla siebie, szczególnie gdy były to własnoręcznie przygotowane smakołyki.
Zabawa dla wszystkich była znakomita. Przez dwa dni można było poznawać zasady działania Inkubatora Kuchennego, nauczyć się jak robić domowy makaron, pierogi, a następnie spróbować jak to smakuje. Dzieciom szczególnie podobał się (i smakował) makaron czekoladowy. Jak powiedziała jedna z mam: „oby mi zawsze tak dzieciaki tak jadły”. Poza poznawaniem kuchni i poczęstunkami, nie zabrakło także zabaw i animacji dla dzieci.
Zapraszamy do obejrzenia krótkiej relacji Panoramy Informacje:
Może Ci się spodobać
-
Wiceminister Finansów odwiedził Kalwarię Zebrzydowską
-
Kalwarianka odbija się od dna – bardzo dobry mecz z Limanovią
-
Aplikacja mobilna SOWA MOBI już dostępna w Bibliotece Publicznej w Kalwarii Zebrzydowskie
-
Uzbierano całą kwotę na „najdroższy lek świata” dla Zosi Pająk ze Skawinek!
-
Nowa wystawa w Muzeum Miejskim