Kulinarny Weekend w zakrzowskim Inkubatorze Kuchennym był wyjątkowo udany. Zarówno dorośli, jak i dzieci znajdowali coś dla siebie, szczególnie gdy były to własnoręcznie przygotowane smakołyki.
Zabawa dla wszystkich była znakomita. Przez dwa dni można było poznawać zasady działania Inkubatora Kuchennego, nauczyć się jak robić domowy makaron, pierogi, a następnie spróbować jak to smakuje. Dzieciom szczególnie podobał się (i smakował) makaron czekoladowy. Jak powiedziała jedna z mam: „oby mi zawsze tak dzieciaki tak jadły”. Poza poznawaniem kuchni i poczęstunkami, nie zabrakło także zabaw i animacji dla dzieci.
Zapraszamy do obejrzenia krótkiej relacji Panoramy Informacje:
About Author
You may also like
-
W Sanktuarium dziękowano za obecność cudownego obrazu
-
Św. Floriana – święto Strażaków
-
ZŁOTA RÓŻA – mobilna gra terenowa
-
Program obchodów Święta Konstytucji Trzeciego Maja
-
25 maja odbędzie się XVII Pielgrzymka z Łagiewnik do Kalwarii Zebrzydowskiej
-
Jaki prezent na bierzmowanie?
-
Jak się ubrać na rower?
-
1 maja otwiera się wypożyczalnia rowerów elektycznych w Zakrzowie
-
Teatr Integracyjny „Przygoda” zaprasza na spektakl „Calineczka” w sobotę 27 kwietnia